REVIEWS

Reviews over bruidsfotograaf Emily Scott Wilson – Pura Photography

“Photos that make your day come to life” 

 

 

“Neem de dag volledig in jullie op, geniet en laat de rest aan mij over.” – Emily 

Wij bevelen Pura Photography graag aan

Wij hebben genoten van onze dag en zijn erg blij met de blijvende herinneringen die Emily voor ons heeft vastgelegd. De persoonlijke aandacht voor de bruiloft, het doornemen van de dag en de tips die zij had waren erg fijn! Op de dag zelf hebben wij haar aanwezigheid nauwelijks ervaren en dat vinden wij positief! Wij wilden graag dat een groot deel van de foto´s op spontane momenten werd vastgelegd en dit is zeker heel goed gelukt! De 2 fotografen heeft als grote voordeel dat er meer momenten vastgelegd werden en het van 2 kanten gezien kan worden. Niks was te gek, ook het vooruit rijden om een mooie foto te maken van de bus met gasten te maken!! Wij hebben geen verbeterpunten voor ons was het echt TOP!!

Rosanne & Pieter

We hebben zulke geweldige foto’s van ons huwelijk.

Dankbaar dat Emily ons dit cadeau voor het leven heeft gegeven.

Tim & Amanda

De emoties van de dag staan goed op beeld

Via vrienden bij Pura Photography terecht gekomen en geen seconde spijt gehad! Fijne kennismaking, veel mogelijkheden, kennis van zaken en inzicht in onze wensen en behoeftes. Punctueel in het nakomen van afspraken en zowel in de voorbereiding als op de grote dag zelf benaderbaar en flexibel. Emily en collega hebben onze dag prachtig vastgelegd en ik beveel Pura dan ook graag aan aan toekomstige echtparen. Echt geen verbeterpunten! Flexibel, punctueel, detailgericht en onzichtbaar aan het werk maar kan hierdoor de emotie´s van de dag goed op beeld overbrengen. Prettig in de omgang. Professioneel zonder afstandelijk of zakelijk te zijn. Je voelt je direct op je gemak!

Tara & Ronald

Pura Photography - bruidsfotograaf Leiden

Jouw foto’s zijn ware kunstwerkjes

Wij zijn ongelofelijk blij met de prachtige foto’s gemaakt door Emily op onze trouwdag. Mooi dat we de sfeer van onze dag kunnen voelen als we naar de foto’s kijken. Ook voor het fotograferen van kinderen en kleine details heb jij oog. Na bewerking zijn sommige foto’s ware kunstwerkjes geworden. Het zal moeilijk worden om een favoriet uit te zoeken. Denk dat een wissellijst uitkomst gaat bieden. Naast de fantastische foto’s is Emily ook een fijne persoonlijkheid. Wij bevelen haar van harte aan!

Peter & Judith

De hele dag hebben we ervaren als een feestje

Emily en Michael hebben onze trouwdag vastgelegd. Niet alleen het trouwen zelf was een feestje, ook het maken van de foto’s hebben wij erg leuk gevonden, het was heel gezellig! Emily en Michael stelden ons op ons gemak, zij kozen mooie plekken uit voor het maken van de foto’s en legden leuke details op de foto. Juist het oog wat zij hebben voor kleine details zorgt ervoor dat de sfeer van de dag heel mooi weer gegeven wordt. Emily en Michael wisselen de hoek waaruit een foto genomen wordt en zwart/wit en kleuren foto’s heel mooi af. Ook stonden ze helemaal open voor onze ideeën en wensen. Waardoor we nu een prachtige collectie foto’s hebben! Dankjulliewel!

Cindy & Roeland

Willen jullie ontspannen en

puur jullie trouwdag beleven,

en foto’s die dat kunnen navertellen? 

Niet alleen ons huwelijk van een feestje, maar ook de foto’s.

We kunnen ieder moment terughalen, dankzij de foto’s en

staan allemaal zo spontaan & puur op de foto! Dankje Emily!

Kees & Miranda

Emily heeft oog voor detail en maakt prachtige foto’s

Emily heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd: de sfeer wist ze goed te pakken, met oog voor details heeft ze prachtige foto’s gemaakt, van ons en van de mensen die van heinde en verre gekomen waren om ons huwelijk mee te vieren. Elke keer als we haar foto’s bekijken komt de ontroering van die dag terug. We zijn haar dankbaar voor die mooie herinneringen. Van harte aanbevolen!

Hien & Bas

“De foto’s verbeelden prachtig onze emoties van blijdschap, verwondering, liefde en plezier.”

Onzichtbaar aan het werk en overal tegelijk

Emily en collega hebben onze bruiloft gefotografeerd. Super mooi gedaan, fijne praktische tips / meedenkend en bijna onzichtbaar aan het fotograferen tijdens diner en ceremonie. Fijne personen om erbij te hebben en ze waren overal tegelijk om de mooiste foto’s te maken.

Jeroen & Marieke

De fotoshoot was ontspannen en gezellig

De fotoshoot in het park was echt een gezellig en relaxed moment voor ons. De kinderen konden lekker rennen en spelen en de foto’s zijn spontaan en super leuk geworden. Tijdens de ceremonie en de borrel hebben we bijna niet in de gaten gehad dat Emily aanwezig was. Emily heeft leuke ideeën en is super creatief. Wij kunnen het echt iedereen aanraden om zo’n mooie dag door haar vast te laten leggen.

Olav & Ruth

Maak jullie dag onvergetelijk!

kwaliteit, puur en ontspannen

bruidsfotografie.

Onze dag was een opeenstapeling van mooie momenten.

De herinneringen die we gemaakt hebben nemen we voor altijd mee!

De foto’s vertellen ons de dingen waar we zelf niet bij waren. Erg fijn.

Susan & Michael

Beslis zelf of wij bij elkaar passen

Deze bruidsparen hebben een geweldige ervaring gehad, en de foto’s die hun mooiste dag navertellen. Lees hun ervaringen en beslis of jullie mij als jullie trouwfotograaf willen. 

Zijn jullie enthousiast? 

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. 

Stuur een bericht naar ue.yhpargotohparupobfsctd@ofni

bel of whatsapp naar +31 (0)6 42727344 of klik hieronder 

Alle subtiele momenten zijn vastgelegd

Wij hebben een prachtig bruiloftscadeau gehad: Emily als fotograaf! Emily heeft alle kleine subtiele momenten weten vast te leggen. Onderonsjes, glimlachen, gejuich en hier en daar een traan. Voor ons waren dit prachtige beelden om achteraf te kunnen zien. Buiten prachtige, professioneel afgewerkte foto’s heeft Emily ook duidelijk een oog voor detail. Haar foto’s zijn bijzonder creatief, met veel afwisseling in details en overzicht foto’s. Ons bruiloft moest geen formeel en stijve plechtigheid zijn maar een viering van de jaren die we al met elkaar hebben gedeeld met oog op de jaren die er nog zou komen. Een feest met alle familie en vrienden erbij. Dit straalt ook uit alle foto’s: de mensen die ons lief en dierbaar zijn, plezier en beweging. Emily wist door en om de menigte te bewegen, onopvallend en met oog voor wat er om haar heen gebeurde. Zo leek ze overal te zijn waar er iets bijzonders gebeurde. Dank je wel!

Mari & Wouter

Jullie hebben leuke originele ideeën

Wij hebben mede dankzij onze fotografen een hele mooie dag gehad. Wij hebben prachtige foto’s dankzij jullie en jullie hadden ook erg leuke ideeën. Ook veel foto’s hebben wij niet eens doorgehad en dat vond ik zelf wel fijn, het zijn gewoon pure natuurlijke foto’s. Wij vinden jouw fotografie top zowel in je vak als mens toppie.

Ercolano & Kim

| BEKIJK PORTFOLIO | BRUILOFTEN TARIEVEN & INFO | CONTACT |

Scroll to Top