REVIEWS

Wij bevelen Pura Photography graag aan, wij hebben genoten van onze dag en zijn erg blij met de blijvende herinneringen die Emily voor ons heeft vastgelegd. De persoonlijke aandacht voor de bruiloft, het doornemen van de dag en de tips die zij had waren erg fijn! Op de dag zelf hebben wij haar aanwezigheid nauwelijks ervaren en dat vinden wij positief! Wij wilden graag dat een groot deel van de foto´s op spontane momenten werd vastgelegd en dit is zeker heel goed gelukt! De 2 fotografen heeft als grote voordeel dat er meer momenten vastgelegd werden en het van 2 kanten gezien kan worden. Niks was te gek, ook het vooruit rijden om een mooie foto te maken van de bus met gasten te maken!! Wij hebben geen verbeterpunten voor ons was het echt TOP!!

Rosanne & Pieter

Wij hebben Pura Photography uitgenodigd om de diamanten bruiloft vast te leggen van onze ouders. Emily heeft haar professionele kennis ingebracht om met name oudere gasten prachtig te fotograferen, zonder dat het feest hierdoor afgeleid werd. Onopgemerkt heeft zij alles vastgelegd van de aankomst, boottocht en het diner. Het boek is een waar kunstwerk geworden, waar de familie met zeer veel plezier de herinnering levend houdt. Super!!! Inlevend vermogen, geduld, selectie en bewerken foto´s, vakmanschap!

H. Truijens

Emily en collega hebben onze bruiloft gefotografeer. Super mooi gedaan, fijne praktische tips / meedenkend en bijna onzichtbaar aan het fotograferen tijdens diner en ceremonie. Fijne persoon en bijna onzichtbaar aan het werk.

Jeroen & Marieke

Via vrienden bij Pura Photography terecht gekomen en geen seconde spijt gehad! Fijne kennismaking, veel mogelijkheden, kennis van zaken en inzicht in onze wensen en behoeftes. Punctueel in het nakomen van afspraken en zowel in de voorbereiding als op de grote dag zelf benaderbaar en flexibel. Emily en collega hebben onze dag prachtig vastgelegd en ik beveel Pura dan ook graag aan aan toekomstige echtparen. Echt geen verbeterpunten! Flexibel, punctueel, detailgericht en onzichtbaar aan het werk maar kan hierdoor de emotie´s van de dag goed op beeld overbrengen. Prettig in de omgang. Professioneel zonder afstandelijk of zakelijk te zijn. Je voelt je direct op je gemak!

Tara & Ronald

Wij zijn ongelofelijk blij met de prachtige foto’s gemaakt door Emily op onze trouwdag. Mooi dat we de sfeer van onze dag kunnen voelen als we naar de foto’s kijken. Ook voor het fotograferen van kinderen en kleine details heb jij oog. Na bewerking zijn sommige foto’s ware kunstwerkjes geworden. Het zal moeilijk worden om een favoriet uit te zoeken. Denk dat een wissellijst uitkomst gaat bieden. Naast de fantastische foto’s is Emily ook een fijne persoonlijkheid. Wij bevelen haar van harte aan!

Peter & Judith

Emily en Michael hebben onze trouwdag vastgelegd. Niet alleen het trouwen zelf was een feestje, ook het maken van de foto’s hebben wij erg leuk gevonden, het was heel gezellig! Emily en Michael stelden ons op ons gemak, zij kozen mooie plekken uit voor het maken van de foto’s en legden leuke details op de foto. Juist het oog wat zij hebben voor kleine details zorgt ervoor dat de sfeer van de dag heel mooi weer gegeven wordt. Emily en Michael wisselen de hoek waaruit een foto genomen wordt en zwart/wit en kleuren foto’s heel mooi af. Ook stonden ze helemaal open voor onze ideeën en wensen. Waardoor we nu een prachtige collectie foto’s hebben! Dankjulliewel!

Cindy & Roeland

Emily heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd: de sfeer wist ze goed te pakken, met oog voor details heeft ze prachtige foto’s gemaakt, van ons en van de mensen die van heinde en verre gekomen waren om ons huwelijk mee te vieren. Elke keer als we haar foto’s bekijken komt de ontroering van die dag terug. We zijn haar dankbaar voor die mooie herinneringen. Van harte aanbevolen!

Hien & Bas

De fotoshoot in het park was echt een gezellig en relaxed moment voor ons. De kinderen konden lekker rennen en spelen en de foto’s zijn spontaan en super leuk geworden. Tijdens de ceremonie en de borrel hebben we bijna niet in de gaten gehad dat Emily aanwezig was. Emily heeft leuke ideeën en is super creatief. Wij kunnen het echt iedereen aanraden om zo’n mooie dag door haar vast te laten leggen.

Olav & Ruth

Wij hebben een prachtig bruiloftscadeau gehad: Emily als fotograf! Emily heeft alle kleine subtiele momenten weten vast te leggen. Onderonsjes, glimlachen, gejuich en hier en daar een traan. Voor ons waren dit prachtige beelden om achteraf te kunnen zien. Buiten prachtige, professioneel afgewerkte foto’s heeft Emily ook duidelijk een oog voor detail. Haar foto’s zijn bijzonder creatief, met veel afwisseling in details en overzicht foto’s. Ons bruiloft moest geen formeel en stijve plechtigheid zijn maar een viering van de jaren die we al met elkaar hebben gedeeld met oog op de jaren die er nog zou komen. Een feest met alle familie en vrienden erbij. Dit straalt ook uit alle foto’s: de mensen die ons lief en dierbaar zijn, plezier en beweging. Emily wist door en om de menigte te bewegen, onopvallend en met oog voor wat er om haar heen gebeurde. Zo leek ze overal te zijn waar er iets bijzonders gebeurde. Dank je wel!

Mari & Wouter

Wij hebben mede dankzij onze fotografen een hele mooie dag gehad. Wij hebben prachtige foto’s dankzij jullie en jullie hadden ook erg leuke ideeën. Ook veel foto’s hebben wij niet eens doorgehad en dat vond ik zelf wel fijn, het zijn gewoon pure natuurlijke foto’s. Wij vinden jouw fotografie top zowel in je vak als mens toppie.

Ercolano & Kim