INFO

INFO

PUUR ZIJN

Emily Scott-Wilson - Pura Photography - Trouwfotograaf Leiden

EMILY SCOTT-WILSON 

FOTOGRAFE

 Hi! Bedankt dat jij meer wil weten over Pura Photography. Mijn naam is Emily, ik ben fotografe en mijn mooiste moment komt als ik de foto´s aan mijn klanten mag presenteren, ik verheug mij op de reacties!

 

WAAROM DE NAAM PURA?

Puur, Pure, Pura…. Een brok in je keel, een traantje in je ogen, dat krijg je als iets dichtbij je komt.

Als het echt is!

 

 STIJL

Ontspannen, Spontaan, Puur

 

WERKWIJZE

Ik ben als fotografe overal bij maar ben toch niet zichtbaar. Ik beweeg me tussen het gezelschap alsof ik er niet ben. Op het eventueel geven van wat kleine aanwijzingen registreer ik wat er gebeurt.

“Ik had niet eens door dat je daar was, en toch staat alles op de foto!”

Tijdens de ceremonie en het feest meng ik mij op onder de gasten, om zo tot in detail vastleggen; natuurlijk en persoonlijk. Met mijn journalistieke en frisse stijl, gecombineerd met onze easy going aanpak en gezond gevoel voor humor, onderscheidt mijn werkwijze van traditionele fotografie.

 

LEREN, LEREN EN MEER LEREN

Nooit uitgeleerd en ik blijf mijn werkwijze en style ontwikkelen. Ik heb seminars en workshops gevolgd van internationale top fotografen.

TWO MANN

CITLALLI RICO

DANIEL AGUILAR

 

NEDERLANDS / ENGELS

Ik woon in Leiderdorp, Nederland en kom uit Aberdeen, Schotland. Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels. Mijn tweede fotografen zijn allemaal professioneel fotografen en samen zijn wij Pura Photography.

 

FEARLESS & WPJA MEMBER

Niet iedere fotograaf word zomaar toegelaten. Vanaf juli 2016 hoor ik bij de Fearless fotografen ( Fearless Member ) en ik ben ook toegelaten tot de WPJA !

 

WPJA - Pura Photography - Trouwfotograaf Leiden

 

GEZELLIG KENNISMAKEN

Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een email sturen. 0642727344 info@puraphotography.eu

 

 

DE MEERWAARDE VAN 2 FOTOGRAFEN

De speciale momenten zijn vaak de kleinste. Met z’n tweeen zien wij alles en kunnen deze momenten vastleggen. Wij kunnen ons op meerdere situaties tegelijk richten. Bij het aankleden is een fotograaf bij de bruidegom en de ander bij de bruid. Vaak word dit voor de bruidegom vergeten, echter is hier net zoveel belang voor als bij de bruid.

Tijdens de ceremonie richt de een zich meer op het bruidspaar en de ander op de gasten, locatie en sfeer.

Bij een fotoshoot zijn wij een echte team, het gaat ons niet om wie de foto maakt, maar om de beste foto’s maken voor het bruidspaar.

WEDDING TIPS!

Doordat wij samen tot in detail jullie dag doornemen kunnen jullie gebruik maken van mijn ervaring en betrokkenheid over andere praktische zaken bijv. tijden, het weer, details en hoe om te gaan met o.a. families, indelingen, locaties, leveranciers, enz.

 

.